Τσάι TUVUNU (του βουνού)

Ανακαλύψαμε το Tuvunu, ένα αναψυκτικό με γεύση φευγάτη και ελληνική -πιο ελληνική δεν γίνεται! Είναι ένα αφέψημα από φυσικό τσάι του βουνού (το παραδοσιακό ελληνικό βότανο), ανθόμελο, φρέσκο λεμόνι και λίγη μαύρη ζάχαρη, ελαφρύ και απόλυτα ξεδιψαστικό. Στη γεύση κυριαρχούν τα λεπτά αρώματα του βοτάνου ενώ τα άλλα συστατικά συμμετέχουν διακριτικά, με τη ζάχαρη σχεδόν να μην την αντιλαμβάνεσαι. Χωρίς ανθρακικό ή οτιδήποτε άλλο, είναι προφανώς και ιδιαίτερα υγιεινό, ενώ πίνεται εξίσου και ζεστό!

Ο σιδερίτης, το λεγόμενο τσάι του βουνού, είναι ένα αρωματικό-φαρμακευτικό φυτό με σπάνιες αντιοξειδωτικές και ένα σωρό άλλες ιδιότητες, που ευδοκιμεί στα ελληνικά βουνά, σε υψόμετρο πάνω από 500 μ. Η εταιρία TUVUNU Α.Ε. ήδη το καλλιεργεί (με συμβολαιακή καλλιέργεια σε Μακεδονία και Θράκη) για να καλύπτει τις ανάγκες της. Γιατί το tuvunu μπορεί να είναι νέο για μας αλλά σε Ασία και Αμερική ήδη το γνωρίζουν και το αγαπούν … Ήδη σκέπτονται να συνεχίσουν και με άλλα ελληνικά βότανα.

Άλλωστε, η TUVUNU A.E. είναι μια εταιρία με οικολογικές ευαισθησίες, που υποστηρίζει την αειφορία και ακολουθεί "πράσινες" πρακτικές στην παραγωγή και τη διακίνηση των προϊόντων της (συσκευασίες 99,9% ανακυκλώσιμες, πρώτες ύλες ελληνικές, τιμολόγηση βάσει περιβαλλοντικής επιβάρυνσης κ.λ.).

Το tuvunu αξίζει να το υιοθετήσουμε, είναι μια εξαιρετική πρόταση εναλλακτικού αναψυκτικού. http://tinyurl.com/ksvryu7

Πηγή: www.athinorama.gr © 2017 - Aoritiko